Podloga za miš Marvo G39 vodootporna crvena (450x400x3mm)


Cena 1.590,00 Omiljeni Korpa

Specifikacije proizvoda

Dimenzije 450 x 400mm
Debljina podloge 3mm
Prosivene ivice Da
Neklizajuca podloga Da
Povrsina podloge Tkanina

Opis proizvoda

Podloga za miš MARVO G39 Gravity G1 je vrhunska podloga namenjena svim igračima i korisnicima računara koji žele da unaprede svoje iskustvo korišćenja miša. Sa svojim inovativnim dizajnom i visokim performansama, ova podloga pruža optimalnu ravnotežu između kontrole, brzine i udobnosti.
MARVO G39 Gravity G1 podloga je izrađena od visokokvalitetnih materijala koji omogućavaju glatko i precizno kretanje miša. Njena teksturirana površina obezbeđuje optimalno prianjanje miša, što omogućava precizno ciljanje i brze pokrete tokom igre. Bez obzira na vrstu igre ili zadatka koji obavljate, ova podloga pruža izuzetnu kontrolu nad mišem.
Dimenzije Podloga za miš MARVO G39 Gravity G1 su prilagođene standardnim veličinama miševa, pružajući vam dovoljno prostora za slobodno kretanje. Bilo da je u pitanju precizno ciljanje ili brzi pokreti, ova podloga omogućava glatko i neometano kretanje miša, bez ikakvih prepreka ili ograničenja.
Podloga je takođe opremljena antiderapirajućom bazom koja osigurava čvrsto prianjanje na podlozi i sprečava klizanje tokom intenzivnih gejming sesija. Možete biti sigurni da će podloga ostati stabilna i sigurna tokom igre, omogućavajući vam da se potpuno fokusirate na svoje performanse.
MARVO G39 Gravity G1 podloga ima i estetski atraktivan dizajn. Sa svojim modernim i privlačnim grafičkim detaljima, ova podloga će sigurno unaprediti izgled vašeg radnog prostora ili gejming setup-a. Bez obzira na stil koji preferirate, ova podloga će se uklopiti sa svakim ambijentom.
Podloga za miš MARVO G39 Gravity G1 ima vrhunsku podršku za svoje gejming ili radne potrebe. Preciznost, kontrola i udobnost su zajamčeni, pružajući vam prednost i poboljšavajući vašu igru. Bez obzira na vaše ciljeve i zahteve, ova podloga će vas impresionirati svojim performansama i kvalitetom izrade.
 
Ključne karakteristike:
 
Vodootporna 
Idealna podloga za miševe niske osetljivosti  
Optimizovana tačnost praćenja za sve senzore 
Tekstura prostirke velike gustine povećava udobnost i garantuje glatko, stabilno klizanje.  
Dizajn protiv znojenja sprečava savijanje ivica   
Tkanina otporna na znoj  
Visokokvalitetne prošivene ivice protiv oštećenja