Podloga za miš Marvo G22 šarena (320x270x3 mm)


Cena 999,00 Omiljeni Korpa

Specifikacije proizvoda

Dimenzije 320 x 270mm
Debljina podloge 3mm
Prosivene ivice Da
Neklizajuca podloga Da
Povrsina podloge Tkanina

Opis proizvoda

Podloga za miš MARVO G22 je visokokvalitetan gejmerski dodatak koji će unaprediti vaše gejming iskustvo na viši nivo. Sa svojim specijalizovanim dizajnom i vrhunskim materijalom, ova podloga pruža izuzetnu kontrolu i preciznost tokom igranja.
Podloga za miša MARVO G22 ima glatku i teksturiranu površinu koja omogućava lako klizanje miša, istovremeno pružajući optimalno prianjanje za precizne pokrete. Bez obzira na vrstu miša koju koristite, ova podloga će vam pružiti stabilnost i tačnost, omogućavajući vam da brzo reagujete i postignete visoku preciznost tokom igre.
Površina podloge za miša MARVO G22 je otporna na habanje, što osigurava dugotrajnu izdržljivost čak i pri intenzivnom korišćenju. Možete biti sigurni da će podloga zadržati svoju kvalitetu tokom dužeg vremenskog perioda, omogućavajući vam da se fokusirate na igru bez brige o habanju ili oštećenju podloge.
Podloga za miš MARVO G22 ima univerzalnu veličinu koja je prikladna za različite gejmerske postavke. Možete je lako postaviti na radni sto ili bilo koju drugu ravnu površinu. Takođe je prenosiva, što znači da je možete lako poneti sa sobom na gejming događanja ili putovanja.
Dizajn podloge za miša MARVO G22 je moderan i elegantan. Crna boja podloge pruža sofisticiran izgled koji se lako uklapa u različite gejmerske postavke. Ova podloga će doprineti vizuelnom atraktivitetu vašeg gejming prostora, pružajući vam estetski dojam koji odgovara vašem stilu.
Podloga za miš MARVO G22 je odličan izbor za gejmere koji žele poboljšati svoje gejming performanse. Sa svojom glatkom površinom, izdržljivim materijalom i privlačnim dizajnom, ova podloga će vam omogućiti veću kontrolu, preciznost i udobnost tokom igranja igara.
 
Ključne karakteristike: 
 
Gejmerska podloga
Prošivene ivice za dugovečnost
Zanimljiv dizajn